Tip: stukadoor amsterdam

stukadoorEen paar maanden geleden ben ik samen met mijn vrouw verhuist. Het huis bevalt uitstekend, al moest er wel het een en ander aan gebeuren. Zo hebben we stukadoors gebeld, of zij voor ons de muren konden maken. Op internet staan natuurlijk ontzettend veel aannemers. Het is daarom goed zoeken voor het juiste bedrijf. Toen we onder stukadoor amsterdam zochten, kwamen we uit bij ADR Stukadoors. Het bedrijf heeft al jarenlange ervaring en heeft goede werknemers in dienst. 

Contact opgenomenbuiten stucwerk

Op de website staat het telefoonnummer vermeld, waar ik vervolgens heen heb gebeld. Het bedrijf stond mij erg professioneel te woord. Zo werd er aandachtig geluisterd en konden ze de volgende week al langskomen om te stuken. Toen stukadoor amsterdam langskwam kon je goed zien dat ze enorm professioneel te werk gaan. Alles wordt perfect afgewerkt. De taken zijn duidelijk verdeeld en daarom waren ze zo klaar. In totaal zijn ze één week bezig geweest. Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig. Ik had namelijk meerdere offertes ontvangen en dit bedrijf zit daar beduidend onder. Het bedrijf beschikt over alles wat je als klant zijnde wenst. Zo hebben ze een goede service, werken ze met goede materialen en leveren ze kwaliteit, dus wat wil je nog meer? 

Bekijk de website voor meer informatie. Alle diensten staan goed uitgelegd, zodat je precies weet wat ze doen. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Dit kan telefonisch en via de mail.