Schilder Noordwijkerhout gezocht

Wanneer je net een nieuwe woning hebt weet je maar al te goed dat er enorm veel gedaan moet worden om het naar je eigen smaak te krijgen. Zo wilde ik met mijn partner maar al te graag zowel de binnenkant als buiten geverfd hebben, echter is het probleem dat wij geen schilder zijn. Hier hebben we dus ook geen verstand van! Doordat mijn man had gezegd dat ik maar op zoek moest gaan naar een goede schilder hoopte ik het via internet te vinden. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken op het internet naar Schilder Noordwijkerhout, wellicht dat ik het zo beter kan vinden toch?

Snel gevondenDSC_1571-300x169

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een tal van bedrijven die werkzaam zijn in Noordwijkerhout. Bij Van Veen schilderwerken ben ik blijven hangen aangezien de kosten bij hun aanzienlijk lager ligt per uur als dat ik had gezien bij andere bedrijven. Door hun uit te nodigen hoopte ik dan ook van harte dat een offerte opmaken makkelijker zou verlopen. Dit namen ze van harte aan waardoor ze nog geen dag later bij ons voor de deur stonden. Alles werd netjes genoteerd in wat er moest gebeuren. Ik zou die dag een offerte ontvangen zoals hun het hebben gezegd. Natuurlijk, dat ken ik…… Maar het moment dat ik op mijn mail aan het kijken was stond ik versteld dat ik daadwerkelijk de offerte van hun al in huis had! Ik weet in ieder geval zeker dat Schilder Noordwijkerhout onze woning mag klaren!