Prikspots

Een prikspot is bij uitstek bedoeld om een bepaalde sfeer neer te zetten. Voornamelijk wordt het toegepast in de tuin. Je schijnt dan speciaal ergens op, bijvoorbeeld een boom of een heg, muren, gebouwen, een beeld…Het benadrukt iets door het in het licht te zetten.

Hoe werkt een prikspot?

De bovenkant kan je vaak alle kanten op draaien. Zo kan je altijd de juiste hoek vinden waaronder je een object wenst te verlichten. De onderkant is puntig en steek je daardoor zo in de aarde. Er zijn prikspots met een geïntegreerde verlichting en prikspots met losse lampjes. Het voordeel van prikspots met geïntegreerde lampjes is dat deze meer licht geven, maar als de lampjes opgebrand zijn kan je die niet vervangen. Je moet dan weer een geheel nieuwe prikspot aanschaffen.

Ruime keuze aan prikspots bij Lightexpert.nl

Bij deze webwinkel heb je genoeg keuze om een leuke prikspots te kopen die perfect past in jouw tuin. Deze winkel is gespecialiseerd in LED lampen en dus toekomstbestendig. Lightexpert.nl heeft ook een solar prikspot. Deze werkt op zonne-energie. Je kan bij hun ook een prikspot met bewegingssensor kopen.

Wat heb je nog meer nodig?

Als je prikspots wilt kopen, koop dan ook een IP68 kabelconnector, netsnoer en als nodig ook een GU10 spot. Met deze kabel kan je op eenvoudige wijze de prikspots verbinden. De classificering IP68 wil zeggen dat het waterdicht is. GU10 LED is de LED spot van Lightexpert.nl. Kijk voor meer informatie over GU10 LED eens op hun verkoopwijzer.

Heb je toch nog vragen?

Neem dan contact op met de klantenservice van Lightexpert.nl. Telefonisch kan dat op nummer 085-0471218 en per e-mail via klantenservice@lightexpert.nl.