Het repareren van aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen repareren

Schade aan Het kozijn

Hallo, ik ben Geert en ik wil mijn goede ervaring delen met jullie. Mijn mooie ervaring heb ik meegemaakt met het repareren van mijn kozijnen. Ik had een pand gekocht en de aluminium kozijnen waren beschadigd. De kozijnen zagen er totaal niet uit en ik wilde er zo snel mogelijk iets tegen doen, alleen ik wist niet waar ik goed terecht kon. Ik had het met mijn vriend erover en hij zei dat hij nog wel een adresje wist. Zo kwam ik uiteindelijk bij Dr. Vinyl uit.

Aluminium kozijnen repareren

Dr. Vinyl

Mijn vriend had dus gezegd dat het een goed bedrijf is en ik heb mijn
aluminium kozijnen laten repareren door hen. Dr. Vinyl kon de volgende dag loskomen om het te repareren. Het repareren was snel geklaard, wat goed uitkwam voor mij, omdat ik later nog een afspraak had. Ook al was de reparatie snel gedaan, was het kozijn weer als nieuw en ik ben daarom ook zeer tevreden over Dr. Vinyl. Als ik vaker schade aan mijn kozijn zou hebben zou ik ze zeker vaker aanraden. Het repareren van de kozijnen is voor mij een magie, wat ze ermee hebben gedaan, want het kozijn van aluminium was in een hele slechte staat en nu als nieuw. Zeer zeker een aanrader voor ieder!