Erg gaaf zo’n houten zwembad!

houtenVandaag is het tijd voor een nieuw artikel, ik ga het vandaag hebben over het houten zwembad dat mijn broer en zijn vrouw pas geleden hebben aangeschaft. Mijn broer en zijn vrouw hebben een erg mooi huis, ze hebben erg veel ruimte, daarom hebben ze het erg lang over een zwembad gehad. Steeds kwam het er maar niet van, maar afgelopen zomer kwam hier verandering in.

Mijn broer vertelde me namelijk dat hij bij een goede vriend een prachtig houten zwembad had gezien, dit wilde hij ook wel. Hij heeft toen der tijd dan ook meteen aan zijn vriend gevraagd waar hij dit zwembad gekocht had. Zijn goede vriend vertelde hem dat ze dit gedaan hadden op de website van Bodyfit, hier staan verschillende soorten zwembaden. Toen hij dit hoorde is hij meteen naar de website toegegaan. Samen met zijn vrouw was hij ervan overtuigd dat ze hier een zwembad moesten kopen. Ze kwamen een zwembad tegen dat ze erg mooi vonden, deze besloten ze meteen te bestellen.

houten zwembadWat een geweldig idee!zwembad

Mijn broer vertelde me dat de experts van Bodyfit het zwembad al snel kwamen leveren en plaatsen. Hij was hier uiteraard zeer tevreden mee, dit laat zien dat het bedrijf goede service aanbiedt.

De hele zomer heeft hij samen met zijn gezin van het zwembad kunnen genieten. Dit was natuurlijk super wanneer het warm was maar dit is niet de enige reden dat dit een top aankoop gebleken is. Het bad ligt namelijk ook prachtig in de tuin en dit zorgt er weer voor dat zijn tuin er nog beter uitziet.