Eindelijk de ideale kleine keuken gevonden

Ik heb een groentewinkel in Enschede. Het komt nog weleens voor dat ik in de avonduren ook nog werkzaam ben in mijn winkel. Opruimen, de boekhouding doen en vaak zijn er altijd nog wel klussen die overdag blijven liggen. Het avondeten schoot er dan vaak bij in. Soms haalde ik weleens een pizza of ging ik een patatje halen. Maar ik had daar eigenlijk geen trek meer in. Het is niet goed voor de gezondheid en het kost veel geld. Ik was op zoek naar een andere oplossing, ik wilde het liefste zelf kunnen koken. Ik vroeg wat offertes op voor een kleine keuken maar dat was veel duurder dan ik dacht. Uiteindelijk kwam ik hier terecht op deze site. En dat was precies wat ik zocht; een ruime keuze, goede materialen en niet duur! En een gemakkelijke site om te bestellen. Overzichtelijk, prettig in het gebruik en binnen een paar minuten staat de bestelling erin.

Erg tevreden

Een paar keer per week gebruik ik de kleine keuken. In het echt is hij nog mooier dan op de foto’s. En de kwaliteit is veel beter dan ik had verwacht. Op koopavond heb ik laatst een keer voor alle medewerkers knakworsten opgewarmd in mijn nieuwe keuken. Dat vonden die meiden prachtig dat ik dat voor ze had gedaan. Prachtig toch! Ik ben blij met mijn kleine keuken. Prima bedrijf dit. Echt een aanrader!