Deur binnen een paar seconden openmaken?

Je ziet vaak dat de slotenmakers in Den Haag geen enkele moeite hebben om het slot open te maken en dit lukt ze vaak al binnen een aantal seconden. Dit is mogelijk omdat de deur niet op slot ziet en de methode die ze gebruiken is flipperen.

FlipperenAls je buitengesloten bent en een slotenmaker Den Haag belt is de eerste stap van de slotenmaker altijd om te kijken of de deur op slot zit. Als het niet op slot zit pakt die een plastic kaart erbij en beweegt deze op, en neer totdat de deur opengaat. Deze techniek heet flipperen en is alleen mogelijk als de deur niet op slot zit. Deze techniek is heel bekend en ook criminelen gebruiken het. Het is daarom van belang om de deur altijd op slot te doen want ook criminelen kunnen binnen een paar seconden de deur open flipperen.

Deur altijd op slot

Een deur open flipperen kan iedereen als je maar een pasje of kaart van hard plastic hebt dun en hard genoeg is. Met een bankpasje lukt dit bijvoorbeeld al. Het is daarom belangrijk om een gewoonte van te maken om de deur altijd op slot te doen. Als de deur op slot zit werkt deze techniek niet en kunnen criminelen ook niet zo binnen komen.

https://slotenmaker-denhaag.nl